Vessenek véget a gyilkosságoknak és a zaklatásoknak a forradalmi mozgalom ellen Hondurasban!

A következő üzenetet kaptuk a Nép Ellenállásának Nemzeti Frontjának (FNPR) aktivistáitól Porfirio Lobo kormány elnyomása ellen. Ez a kormánya tisztességtelen választások útján került beiktatásra, amit egy puccsista rezsim szervezett, a tömegek nagyméretű tartózkodása ellenére. A Lobo-kormány elnyomó magatartása leleplezi a demokrácia látszatát. A Nemzetközi Marxista Irányzat kinyilvánítja teljes szolidaritását a hondurasi munkásokkal és fiatalokkal, akik folytatják a harcot és elnyomástól, gyilkosságoktól szenvednek.

Vessenek véget az elnyomásnak az FNPR aktivistái ellen

Mi, akik elutasítjuk a rendőrök zaklatását, amelytől aktivista elvtársaink szenvednek, beleértve a fenyegető telefonokat és e-maileket, a folyamatos nyomon követést, és az ellenállók felvonulásainak megzavarását.

Mélyen elutasítjuk Claudia Brizuela, Julio Funez és Vanesa Zepeda elvtársak megölését, az elrablását és megkínzását a Globo Television operatőrének, és Hermes Reyes színész elleni gyilkossági kísérletet.

Ez a kormány a puccs folytatása Hondurasban. Pepe Lobo és az ő „keresztény humanizmusa” a hondurasi burzsoázia képviselői és folytatják a brutális elnyomást a népi mozgalom ellen. Le akarják törni a hondurasi nép lelkesedését és akaratát a harcra azzal, hogy megölik és fenyegetik a hősi ellenállás támogatóit és aktivistáit. Elég!

A MI MÁRTÍRJAINK VÉRE A SZABADSÁGÉRT FOLYIK!

Küld el ezt az üzenetet, hogy támogasd az ellenállást: atencionalpublico@gobernacion.gob.hn

Vagy lépj kapcsolatba a helyi hondurasi nagykövetséggel.

Source: venezuelai-szolidaritas.org

Küldj másolatokat az FNPR-nek: editor@marxist.com