Αστοί προδότες "πηδάνε απ' το καράβι" - Τι έγραφε η ΚΤ για τους ΑΝΕΛ στις 26/1

Από νωρίς το πρωί, καριερίστες, δημαγωγοί βουλευτές των ΑΝΕΛ αποστατούν και συντάσσονται με το "Ναι". Δείτε τι έγραφε κόντρα στις πιέσεις της "κοινής γνώμης" με ανακοίνωσή της η Κομμουνιστική Τάση στις 26/1, για τη λαθεμένη επιλογή της συμμαχίας με τους αστούς ΑΝΕΛ.

Ο ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ μετά τον άλλο αποστατούν και συντάσσονται με το "Ναι" που μανιασμένα υπερασπίζει η τάξη τους, ενώ οι πιέσεις των αστών εντείνονται και πάνω στον Καμένο. Θυμίζουμε σε όλους και ειδικά σε όσους υπεράσπιζαν ή σιωπούσαν για την κυβερνητική συνεργασία με το δεξιό αυτό, αστικό κόμμα, τι έγραφε σε ανακοίνωσή της η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών, 26 Γενάρη 2015 :

"... Πάνω στην πρώτη κιόλας δοκιμασία σοβαρών πιέσεων από την τρόικα και το ελληνικό κεφάλαιο προς τη νέα κυβέρνηση για να υποχωρήσει από ριζοσπαστικά μέτρα, ο αστικός συρφετός των ΑΝΕΛ θα σκορπίσει και θα επαναφέρει, όπως ήδη καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο έχει κάνει το κόμμα του Πάνου Καμένου, το ζήτημα κυβερνήσεων «εθνική ενότητας», ενότητας δηλαδή και με τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου. Αν μάλιστα στη ΝΔ υπάρξει αλλαγή φρουράς στην ηγεσία πιθανά με μια «Καραμανλική» προσωπικότητα, μια σειρά βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ θα αρχίσουν να επιστρέφουν πίσω στην πολιτική τους «μήτρα», τον παραδοσιακό κομματικό χώρο του κεφαλαίου στη χώρα...". (Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ 26/1/2015)

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Κομμουνιστικής Τάσης της 26ης Γενάρη.