Për herë të parë që prej shpërbërjes së Jugosllavisë, klasa e varfër dhe punëtore e Maqedonisë, duke i ndjekur shembujt e Bosnës, janë bashkuar në protesta masive kundër qeverisë pa dallim etniteti. Sulmet terroriste nuk i kanë ndarë, por vetëm se e kanë forcuar dhe bashkuar lëvizjen e tyre.

MARXIST.COM HOLIDAY BREAK

In Defence of Marxism will be publishing irregularly over the holiday period, and will resume regular output on 1 September.

Upcoming Events

No events found