Pakistan - valg 2008: Støt de socialistiske kandidater i Pakistan

Danish translation of Elections in Pakistan 2008 - Support socialist candidates (February 1, 2008)

Kære kammerater og venner,

Efter mange tvivl og udskydelser, ikke mindst på grund af det brutale mord på Benazir Bhutto og hundreder af hendes støtter, er det pakistanske parlamentsvalg blevet udskrevet til den 18. februar. Dette valg er anderledes en ethvert andet hidtil afholdt i Pakistan. Vi har modtaget en appel fra tre kandidater, som bliver støttet af Pakistan Trade Union Defence Campaign, som stiller op på et klart socialistisk program.

De stiller op i tre af de mest forskellige områder af Pakistan - fra den proletariske højborg i Karachi til stammeområderne i Waziristan - men deres kamp for en stemme imod både islamisk fundamentalisme og imperialismens håndlangere, har en stor gennemslagskraft.

Download pamphlet Dette gør valget vigtigt for arbejdere, bønder og alle andre i verden som er imod fattigdom og undertrykkelse. Manzoor Ahmed, Ali Wazir og Riaz Lund står for en socialistisk føderation af det Sydasiatiske subkontinent og for verdensrevolution. Fattige mennesker i hele Pakistan er fulde af entusiasme for denne kampagne og er ved at skaffe penge til den. Men de er oppe imod nogle af de rigeste folk i Pakistan. De har brug for vores hjælp.

Hvad kan du gøre? Det er nødvendigt at gøre opmærksom på deres kampagne internationalt. Spred derfor venligst denne appel og den pamflet, som følger den, så bredt som muligt. Organisér møder og forklar situationen i Pakistan og det program, som de tre kandidater står for. Tag emnet op i din fagforening eller venstrefløjsparti. Forbered til protestaktioner, i tilfælde af valsvindel imod dem.

Lav en donation til kampagnen!