Εφημερίδα «Επανάσταση»: το Σάββατο 25/1 σε όλα τα περίπτερα της Αθήνας!

Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην επίθεση «μαύρης» προπαγάνδας της ΝΔ όχι μόνο στα λόγια, αλλά και έμπρακτα. Ενάντια στην απόπειρα οι ιδέες της, οι γνήσιες κομμουνιστικές ιδέες, να παρουσιαστούν σαν επικίνδυνες και περιθωριακές, η ΚΤ απαντά με ένα ακόμα βήμα μπροστά για την διάδοσή τους: η εφημερίδα «Επανάσταση» από το Σάββατο 25/1 θα διατίθεται από όλα τα περίπτερα της Αθήνας ως 15νθήμερη, με την προοπτική να γίνει σύντομα εβδομαδιαία.

Source

Η Κομμουνιστική Τάση είναι η μόνη πολιτική συλλογικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την εκδοτική της δουλειά (εφημερίδα, περιοδικό, βιβλία και κείμενα) αποκλειστικά στις οικονομικές θυσίες των υποστηρικτών και φίλων της. Ξεκινάμε την αναβάθμιση της «Επανάστασης» με τη μετριοπάθεια που απορρέει από τις περιορισμένες οικονομικές μας δυνατότητες. Με μια 8σέλιδη έκδοση, σε διπλάσιο όμως μέγεθος από το σημερινό και με χρώμα.

Σας ζητάμε να στηρίξετε αποφασιστικά αυτό το βήμα! Αγοράζοντας κάθε δεύτερο Σάββατο την «Επανάσταση» (τιμή: 1 ευρώ), ξεκινώντας από το επόμενο Σάββατο 25/1, δίνετε στην Κομμουνιστική Τάση τη δύναμη να πραγματοποιήσει το συντομότερο δυνατό το στόχο της εβδομαδιαίας πολυσέλιδης έκδοσης, που θα φτάνει στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.